NYT FRA MIG

Januar 2021

Århhh... hvor er jeg dog træt af Corona..
Jeg ved ikke endnu, om vi får lov til at starte på American Idiot, men jeg tvivler desværre.
Jeg forstår virkelig godt, hvorfor det er nu, at vi skal være allermest forsigtige, og at vi virkelige skal passe på hinanden og vores sundhedssystem. 
Man bliver bare så træt, når man så ser nogen medmenneskers opførsel, men den kan jeg desværre ikke kontrollere. Så her kommer der er en klar opfordring til at holde afstand og tag de mundbind på, selvom de er træls. Det går ikke hurtigere over, hvis vi giver op og er ligeglade. Jeg ved godt det er svært, men det er nødvendigt. Bliv hjemme så vi alle sammen snart kan komme ud igen.

Oktober 2020
De sidste par måneder har været hårde, spændende, krævende,

inspirerende, og de er gået virkelig hurtigt. Jeg har fået arbejde i en

børnehave, da jeg ikke dur til at rende rundt på dagpenge. Jeg bliver

doven og uoplagt af det. Så nu har jeg 30 timer om ugen, hvor det faktisk

føles som om, at jeg lever et normalt liv igen. 
Udover det har jeg selv arrangeret lidt koncerter med nogle af mine dygtige

kolleger fra det tidligere Fredericia Teater. Jeg har også medvirket i flere
koncerter, arrangeret af Bjørg Gamst. En af dem er en kirkekoncert med
musicalsange om Tro, Håb og Kærlighed. Vi havde premiere på den d. 19.
september, og vi håber, at vi kan komme ud i landet med den. 

- Julekoncert 2020

Derudover kan jeg nu med glæde sige højt, at jeg skal lave A Musical X-mas.

Coming Home for Christmas på Fredericia Teater. Det er arrangeret i
samarbejde med EventC. Jeg skal synge sammen med dygtige Bjørg Gamst, Lars Mølsted og Mads Æbeløe. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i
julestemning med god musik og skønne kolleger. 
Julen har altid været en speciel tid for mig, og jeg må tilstå, at jeg er
julemenneske helt ned i tæerne. Så da jeg blev spurgt, om jeg havde lyst til at
lave julekoncert, var jeg ikke et sekund i tvivl. Det bliver dog med blandede følelser, at jeg skal stå på den scene igen. Det er trist at tænke på ,at det bliver uden hele Fredericia Teater familien i ryggen. Dog glæder jeg mig til at være med til at puste liv i det gamle teater. 

Foto: David Gulløv

December 2020

Jeg er så spændt på mit næste job! Jeg skal lave American Idiot!!! Jeg elsker rock, og til min audition kunne jeg bare mærke, hvor meget jeg gerne vil lave den forestilling. 

Jeg så den første opsætning, og jeg var ret vild, med den rå energi og den nerve forestillingen har. Den er ekstremt relevant lige nu, og jeg glæder mig til at komme i gang til Januar, hvis Corona tillader det. Jeg skal være en del af ensemblet og understudy på rollen Heather. Det er et virkelig spændende cast og et spændende creative team.
Det er mit første job hos Heltemus Production, og jeg glæder mig til et nyt samarbejde.

Vi skal spille på legendariske Østre Gasværk, og det må man jo sige, er det perfekte venue til American Idiot. Det bliver så fedt at være en del af!

Se mere på  https://www.americanidiot.dk/

Januar 2020 - Nye eventyr

Om en måneds tid er vi færdige med Tarzan. Det har været en kæmpe oplevelse at være med i så fysisk hård en forestilling med så smuk og simpel en historie. Jeg er så taknemmelig for at have fået lov til at stå med rollen som Kala en gang om ugen. Taknemmelig og stolt. Jeg vil aldrig glemme den oplevelse.
Efter Tarzan, har jeg fri en måneds tid. Det er tiltrængt, og jeg glæder mig til at komme hjem til Fredericia igen.
I starten af Marts starter jeg på A Hero's Tale, og jeg glæder mig helt vildt meget til at komme igang. Lige siden akademiet har jeg drømt om at medvirke i en af Fredericia Teaters mindre forestillinger, og det får jeg lov til nu. Der venter min skuespiller en masse skønne udfordringer, og jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang. Jeg lavede en workshop på forestillingen i uge 42, og jeg tør godt love, at det bliver en super fed oplevelse. Materialet er simpelthen så godt, det bliver fedt! :D

September 2019 - Tilbage til junglen

Vi starter første bid af 2. omgang Tarzan i dejlige Aarhus. Vi indtager musikhuset i en månedstid. I Århus og København får jeg lov til at alternere som Kala, og det glæder jeg mig helt vildt meget til. Det er en rolle, jeg er virkelig stolt af at skulle spille.
2. bid af 2. omgang Tarzan spilles i Falconersalen, og jeg glæder mig til at vende tilbage til den dejlige scene og smukke Frederiksberg.

April 2020 - Corona og konkurs

Desværre har jeg mistet mit arbejde, da min elskede arbejdsplads Fredericia Teater gik konkurs for en måned siden. Vi var igang med prøverne på A hero's tale, og vi havde det så sjovt. Vi glemte faktisk, at vi var på arbejde. Udover A hero's tale skulle jeg også have medvirket i She Loves You. Det havde jeg virkelig også glædet mig til. Jeg håber inderligt at teatret bliver overtaget og genåbnet, men det er svære tider at starte et teater op i. Jeg går selv og overvejer, hvad jeg skal nu. En ting er sikkert. Jeg er overhovedet ikke færdig med at stå på scenen. Min branche har det dog rigtig svært lige nu, og vi aner ikke hvordan det ser ud på den anden side af Corona. Jeg håber på det bedste.

Januar 2019 - Færdig med Tarzan

Efter at have afsluttet Tarzan i Fredericia glæder jeg mig nu til en tur til New York. Jeg skal samle en masse inspiration og en masse energi til mit næste job.


- Prinsen af Egypten på Gamle scene i København.
Jeg glæder mig til at optræde på en af Danmarks smukkeste scener for 3. sommer i træk. 
Forestillingen får et ansigtsløft, og jeg glæder mig til at se, hvordan publikum tager imod den og os i København. Jeg glæder mig til at fortælle denne episke historie, og synge noget af det smukkeste musik jeg kender igen.

August 2018 - Tarzan

Efter mit seneste eventyr på Det Kongelige Teaters gamle scene, er jeg startet på mit næste Fredericia Teater eventyr. Denne gang skal vi dybt ind i junglen og møde Tarzan. Vi startede prøver for et par uger siden, og jeg glæder mig så meget til at fortælle denne rørende og fantastiske historie.
Jeg tør godt love et brag af en forestilling så tag et smut til Fredericia, Århus eller København. Det bliver vildt!

Februar 2018 - Prince of Egypt

Jeg er så heldig at få lov til at være en del af denne forestilling, og jeg har glædet mig så meget, til at råbe det højt til alle der vil lytte. Jeg skal medvirke i en af mine drømmeforestillinger! Jeg skal være offstage swing, og understudy på rollerne Jocheved og Miriam. Jeg får helt sikkert meget at se til, men jeg glæder mig til udfordringen, og jeg glæder mig så meget til at synge det fantastiske materiale. Det giver mig også min 3. sommer i træk på gamle scene,
det bliver for fedt!​

November 2017 - Seebach the Musical

Jeg er blevet en del af den fantastiske fortælling om familien Seebach. Jeg blev ringet op med et tilbud om at blive swing, og det kunne jeg ikke sige nej til. Jeg nyder at fortælle historien og synge fed popmusik, og dykke ned i historien om en familie og deres kærlighed til hinanden og musikken. Og så nupper jeg da lige en sommer mere på Det Kongelige Teater, når vi rykker til København. Jeg glæder mig!​

August 2017 - Dansekonsulent på Cruise the Musical

Jeg blev i sommers ringet op af Lasse Winkler, der manglede en dansekonsulent til et spændende projekt. Ebberup skole og Frøbjerg-Orte friskole skal sammen lave et musicalprojekt for 8. klasse. Der er ansat konsulenter inden for hvert aspekt, scenografi, kostumer, manuskript osv. Jeg blev ansat som dansekonsulent. Jeg skal hjælpe eleverne med at skabe koreografien til forestillingen. 

Juni 2017 - Klokkeren fra Notre Dame på DKT's Gamle Scenen

Jeg skal bruge min sommerferie i København på Det Kongelige Teaters, Gamle Scene. Det bliver en vild sommer. Jeg skal for første gang prøve kræfter med at være swing, og det er jeg meget spændt på. Først og fremmest glæder jeg mig bare til at spille Klokkeren igen, og være sammen med det fantasiske hold hele sommeren.

Januar 2017 - Saturday Night Fever

Jeg starter prøver som danser på denne fede discoforestilling d. 23/1, og jeg glæder mig som et lille barn til at være danser og spille den sjove kiksede ensemblerolle Doreen. Jeg skal også være understudy på rollen Linda. Det bliver fedt!

August 2019 - Farvel og tak København

Efter en dejlig sommer går turen nu hjem til Fredericia igen men ikke så længe. Jeg har nemlig besluttet mig for at tage en tur til det rigtige Egypten. Jeg tager en velfortjent sommerferie i Marsa Shagra, og så får jeg taget det dykkercertifika,t jeg længe har drømt om. Jeg glæder mig! Når jeg kommer hjem igen, skal jeg tilbage til junglen.

Juni 2019 - Tilbage til Egypten

Jeg har glædet mig til, at være en del af dette cast igen og til at fortælle denne smukke, udødelige historie igen. Prinsen af Egypten vil altid have en speciel plads i mit hjerte. Specielt på grund af musikken. Jeg glæder mig til endnu en sommer i København på den smukkeste scene i dk, Gamle Scene.

Copyright © InnoCircle · All Rights Reserved